Podkast

Vi produserer for tiden episoder til en podkastserie fra Buskerud Innvandrerråd. Det vil bli tatt opp temaer rundt minoriteter og Covid-19. Vi har blant annet hatt besøk av politisk redaktør i Drammens Tidende, Hege Breen Bakke, smittevernsoverlege i Drammen kommune, Einar Sagberg, og smittevernskoordinator i Drammen Kommune, Patricia Rivas Garcia.

Følg med for å få svar på spørsmål rundt pressedekning, informasjon, restriksjoner og anbefalinger fra myndighetene.

Koronavakt podkast fra Buskerud Innvandrerråd

Episoder

E11: Hold hodet kaldt og hjertet varmt

Leder Muhamed Mujkanovic i Den Bosniske Kulturforeningen er gjest sammen med tidligere leder Refka Kovac. Vi prater om viktigheten av å stå sammen under pandemien og følge det myndighetene bestemmer. Programleder er Nasim Rizvi.

E10: Jon Helgheim: Vi er sammen om dette

FrP-politiker Jon Helgheim er gjest i denne utgaven av Buskerud Innvandrerråds podkast om Korona, og han forteller hva han tror er grunnen til at det er høy smitte blant innvandrere. Programleder er Nasim Rizvi.

E9: Viktig å stå sammen under pandemien

Stortingsrepresentant Masud Gharahkhani (AP) og ordfører i Drammen, Monica Myrvold Berg (AP), forteller om hvordan de opplever pandemien. Programleder er Nasim Rizvi.

E8: Partnervold under pandemien.

Mai Linh Nguyen skriver Bachelor-oppgave om partnervold under pandemien. Hun er gjest i denne podkasten sammen med smittevernoverlege og influenser Neelem Sarwar. Programleder er Nasim Rizvi.

E7: Kadafi om Covid og innvandrersmitte

Kadafi Zaman er reporter i TV2-nyhetene, og har fått en helt annen arbeidshverdag under pandemien. Han forteller mer om dette og innvandrersmitte. Programleder er Nasim Rizvi.

E6: Bydelsoverlege i Frogner Bydel i Oslo

Neelam Sarwar Anjum er bydelsoverlege i Frogner Bydel i Oslo, men er også kjent for mange som influenser og fra TV-programmer som Chartefeber. Hun forteller om hvordan hun jobber med Covid-19 og om sitt hektiske liv. Programleder er Nasim Rizvi.

E5: Kommuneoverlegen i Drammen om Korona

Kommuneoverlege i Drammen John David Johannessen svarer på spørsmål om Covid-19 i Drammen, og barna Dua, Ada, Aliha og Irem stiller spørsmål de lurer på om Korona. Programleder er Nasim Rizvi.

E4: Drammens Tidende og korona.

Hvorfor skal vi stole på Drammens Tidendes koronanyheter og avisens omtale av minoritetsgruppene? Politisk redaktør Hege Breen Bakken er gjest i denne utgaven av Buskerud Innvandrerråds podkast om korona. Programleder er Nasim Rizvi.

E3: Ina og Nasera fra Drammen har hatt Korona.

Ina Hoa Thai og Nasera Naqvi har begge hatt covid-19, og de forteller om denne opplevelsen. Sykdommen rammet de to familiene deres hardt. De forteller hvordan dette rammet dem og hvordan omgivelsene rundt reagerte. Programleder er Nasim Rizvi.

E2: Høy korona-smitte blant minoriteter i Drammen.

Det er mye Civid-19 smitte i Drammen. I denne utgaven av Buskerud Innvandringsråds Podkast om korona er smittevernoverlege Einar Sagberg gjest sammen med smittevernkoordinator Patricia Garcia. Programleder er Nasim Rizvi.

E1: Bijan har ledet Buskerud Innvandrerråd i 22 år.

Bijan har ledet Buskerud Innvandrerråd i 22 år, og i første utgave av vår podkast forteller Bijan om mye av det rådet har oppnådd. Han forteller også hvordan Covid-19 har påvirket rådets arbeid. Programleder er Nasim Rizvi.